Ziet u het licht..............en de besparingsmogelijkheden?

Er zijn directe en indirecte redenen om voor duurzame vormen van verlichting te kiezen. Besparing is de belangrijkste. Het energieverbruik van duurzame verlichting is lager en het vergt minder onderhoud. Daarnaast is de kwaliteit van duurzame verlichting beter, waardoor de productiviteit op de werkvloer omhoog gaat. 
De derde reden is dat duurzame verlichting het millieu ontlast. In moderne lichtbronnen worden steeds minder kwik en andere giftige stoffen gebruikt en de verlichting gaat veel langer mee.

Vanuit de invalshoek van de gebruiker, waarbij de juiste verlichting, functionaliteit, energiebesparing en exploitatiekosten een zeer belangrijke rol spelen, beoordelen wij uw huidige verlichting. Vervolgens wordt er voor uw situatie een maatwerkoplossing uitgewerkt.

Veel bedrijfshallen zijn (en worden) gebouwd met een zo laag mogelijke investering. Lees dit artikel uit weekblad Facilitair verder........


Proefopstelling

Zien is geloven 

Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze producten gewoon goed zijn, wordt er een proefopstelling geplaatst. Zo kunt u in uw eigen situatie de nieuwe verlichting beoordelen. Bent u niet tevreden, dan worden de producten gratis terug genomen.

Installatie

Wij ontzorgen u compleet door met passie en vakmanschap de installatiewerkzaamheden voor u uit te voeren.