Aan de op deze website verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Goedverlicht Goedbespaard BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirect schade die ontstaat uit het gebruik van de website of van de via de website ter beschikking gestelde informatie. U als afnemer van de informatie bent verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.

Uitsluitend ter informatie bevat de website hyperlinks naar websites die door derden worden aangeboden en bijgehouden, en waarover Goedverlicht Goedbespaard BV geen controle heeft.

Goedverlicht Goedbespaard BV draagt en aanvaardt dus ook geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van andere bronnen.

Gebruikers leggen voor eigen rekening en risico verbinding met andere sites en verplichten zich dergelijke sites te gebruiken volgens de voorwaarden die aan het gebruik ervan verbonden zijn. 

Het vertonen van hyperlinks betekent ook niet dat er een samenwerking bestaat tussen Goedverlicht Goedbespaard BV en de beheerders van die sites.

Als u verdere vragen heeft omtrent deze  disclaimer, stuurt u ons dan een bericht.